De populairste e-sigaretten op een rijtje

Dat men tegenwoordig geregeld e-sigaretten koopt is in deze tijd de normaalste zaak van de wereld. Het is al een lange tijd geleden dat het product zijn eerste intrede op de markt plaatsvond, maar de populariteit ervan is pas sinds de afgelopen jaren flink gestegen. Hoe er in het begin maar een klein handje aan e-sigaretmerken bestond, zijn er nu honderden bedrijven om uit te kiezen.

Zo komen er steeds weer nieuwere, innoverende versies uit van de damper. Ieder product heeft weer iets kenmerkends en biedt andere praktische functies. Daarom is het tegenwoordig ook gebruikelijker voor een roker van de normale sigaret om over te stappen op de e-sigaret. Vanwege het enorme aanbod, wagen veel mensen immers toch een poging. Wil jij weten welke elektrische sigaretten het meest populair zijn? Lees dan snel verder.

Kangertech

Er kan wel gesteld worden dat de e-sigaretten van Kangertech gezien kunnen worden als trendsetters op de markt. Het merk bestaat al een tijdje en weet ook precies hoe ze de consument blij maken. Zo vond het merk een gat in de markt: een dual coil systeem. Door middel van dit systeem kan er snelle verdamping plaatsvinden. Dit zorgt ondertussen ook voor meer batterijvermogen. Daarbij zijn de coils ook heel erg makkelijk te vervangen. 

Wat de Kangertech producten ook kenmerkt is de vormgeving. Er is aandacht besteed om de buitenkant zo sportief en robuust mogelijk te maken. Daarbij kan je kiezen voor stijlvolle penvormige e-sigaretten, maar ook voor ietwat uitgebreidere boxmods voor Sub-Ohm dampen.

Justfog 

Een ander veelbesproken merk is de Justfog. Ook dit merk is al een tijdje bezig in de tabaksindustrie. De producten die ze verkopen zijn erg toegankelijk, wat betekent dat zowel beginnende als gevorderde dampers hier terecht kunnen. Het gebruik is namelijk totaal niet lastig. Aangezien de damp vergelijkbaar is met die van een normale sigaret, dient de Justfog als een goede overstap.

ZenSations

ZenSations is een merk dat voornamelijk bekend staat, vanwege het feit dat ze simpele e-sigaretten uitbrengen. Het is makkelijk te gebruiken en daarbij is de damper navulbaar. Het is ook erg makkelijk om te wisselen tussen smaken. Daarbij is het mondstuk van het product op een zodanige manier geconstrueerd dat dat condens ervan wordt geabsorbeerd. Hierdoor komt de damp niet in je mond. Zo is het product geschikt voor de beginnende damper.

Wismec

Last but not least: Wismec. Dit merk is veelzijdig, maar is voornamelijk gericht op ervaren dampers. De boxmods zijn het meest populair. Je kan kiezen tussen twee verschillende manieren van dampen, namelijk óf enerzijds Mouth to Lung dampen óf anderzijds DTL dampen. Het laatste wordt vaak gekozen door gevorderde dampers, omdat deze manier van roken overeenkomt met de normale wijze van roken. DTL dampen daarentegen, houdt in dat tijdens het roken de damp Direct naar de Long toe gaat, ook wel Sub-Ohm vaping genoemd. 

Dus ben je een ervaren damper en wil je graag controle hebben over temperatuur en wattage, dan is de Wismec zeker geschikt voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *