Een karaokeavond houden doe je zo!

Je hebt een feestje en wilt een karaokeavond houden bij je thuis. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. We geven je een aantal tips hoe je jouw feestje onvergetelijk kunt maken door een karaokeavond ervan te maken. Je gasten zullen dit zeker waarderen.

Een Play list mag niet ontbreken bij een karaokeavond

Wanneer je in je huis een karaokeavond wilt organiseren voor jou, je vrienden en familie dan zijn een aantal dingen belangrijk die je absoluut nodig hebt. Een karaokeavond houden hoeft niet duur te zijn. Je kunt in een korte tijd jouw woonkamer karaoke proof maken. In no-time kun je gezellig met familie en vrienden zingen en lachen. Een microfoon voor het zingen is het belangrijkste en mag zeker niet ontbreken. 

Je kunt eventueel een microfoon huren als je er geen hebt. Wat ook niet mag ontbreken bij een karaokeavond is de Play list. Het is de bedoeling dat je met de visite gaat zingen. Een goede muzieklijst mag dan ook niet ontbreken. Zorg dat de muziek gevarieerd is. Maak een Play list waarin ballads staan maar ook swingende muziek. Je gasten zullen het waarderen en de karaokeavond zal zeker een succes worden met een goed bedachte Play list.

Welke apparatuur heb je allemaal nodig voor een karaokeavond?

Een aantal zaken mogen absoluut niet ontbreken bij een karaokeavond. Het hoeft niet moeilijk te zijn. De dingen die niet mogen ontbreken zijn:

  • Een of meerdere microfoons. Eventueel kun je een microfoon huren 
  • Een goede muziekinstallatie (Er zijn complete karaoke sets verkrijgbaar)
  • Een muziek Play list

Met een karaoke set, een Play list en een microfoon huren kun je in principe al gaan zingen. Je kunt het tot een groter succes maken wanneer je de muziek en songteksten kunt zien op een groot scherm. Je zou de laptop kunnen aansluiten op je tv. Iedereen die op de karaokeavond komt kan alles zien. Je gasten zouden dan ook gewoon kunnen meelezen of meezingen.

Zorg voor een hapje of drankje tijdens de karaokeavond

Je karaokeavond maak je af door hapjes en drankjes klaar te zetten. Je gasten kunnen zich vermaken met het zingen van leuke songs en kunnen genieten van een hapje of drankje wanneer ze zin hebben. Je zou het neer kunnen zetten als een soort buffet zodat je gasten zelf kunnen pakken wanneer ze zin ergens in hebben. Zo hoef je zelf niet steeds te lopen en kunt lekker blijven meedoen.

Tip: Gearbooker.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *