Wat doen mannen in hun vrije tijd

Mannen hebben vaak veel vrije tijd naast het harde werken. Er zijn dan ook verschillende hobby’s waar mannen zich maar al te graag mee bezighouden. Denk bijvoorbeeld aan sport zoals voetbal en basketbal. Daarnaast hebben ze vaak op hobby’s gerelateerd aan schermen zoals gamen of tv-kijken. IN dit artikel lees je de meest voorkomende dingen waar mannen graag hun tijd aan besteden

De gamer

Na een lange werkweek is het toch wel lekker om even te relaxen op de bank met een heerlijke game. Je kunt dit natuurlijk spelen op 1 van de consoles die razend populair zijn of wellicht hou je het liever bij de computer. Achter de computer is er natuurlijk ook genoeg te beleven en kun je vel games spelen met jouw vrienden online. Om een of andere redenen zijn mannen toch nog steeds vaak aan het gamen ongeacht de leeftijd. Je zou dus eerder zeggen dat het meer met de hoeveelheid vrije tijd te maken heeft dan de leeftijd wat betreft de uurtjes die er gegamed worden.

Met de jongens op pad

Wat hoog staat op het lijstje voor mannen is quality time. Niet per se de quality time met je vrouw of kids, maar lekker met de boys even de hort op. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezoek naar een bar en op de juiste manier met elkaar omgaan. Het blijft natuurlijk wel mooi om te zien dat mannen onderling toch nog zulke hechte vriendschappen hebben. Er gaat ook niet veel boven lekker chillen met je vrienden en een paar koude drankjes gecombineerd met wat lekkere muziek kan de avond zeer aangenaam maken.

Lekker gaan sporten

Stoom afblazen na een lange werkweek door lekker te gaan sporten doen wij mannen ook graag. Je kunt denken aan een heerlijke wedstrijd voetbal, maar ook de vechtsporten zijn razend populair ongeacht de leeftijd. Dat wij tot rust komen na lekker zweten, is al algemeen bekend vandaar dat wij dit graag doen in onze vrije tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *