Hoe creëer je ruimte in de badkamer?

Je kent het wel, je wilt je badkamer zo opgeruimd en schoonhouden. Toch lukt dat niet altijd even goed. Zeker niet als je ook nog eens al je make-up daar hebt. Want hoe kan je nou je make up opbergen, zonder dat het al te veel moeite kost om het telkens te pakken? Daar zijn wat trucjes voor!

Make-up staat netjes in de badkamer

Je wilt je make-up niet ver wegstoppen, aangezien je dit elke dag wil gebruiken. Wel wil je dat dit niet te veel rommel is in de badkamer en dat er eventueel geknoei kan zijn met de make-up. Make-up kan niet zomaar open en bloot in het zonlicht staan en als je mascara gevoelige ogen hebt, dan is het zeker van belang dat daar geen bacteriën bij komen kijken.

Gebruik een make-up houder

Tegenwoordig zijn er verschillende make-up houders, een paar die open zijn en juist ook doosjes die ook helemaal afgesloten zitten. Je kan zelfs kiezen wat je wil uitstralen in je badkamer. Ben je iemand die graag van natuurlijke producten is en natuurlijke materialen? Dan kan je eerder kiezen voor een houder van hout. Ben jij meer van de fancy spullen? Dan kan je kiezen voor een glazen houder met eventueel een zilveren of gouden gloed.

Let op gevaren

Het klinkt allemaal mooi een make-up houder waar je make-up in staat en dat je elke keer zo kan pakken. Toch moet je goed uitkijken zeker als je met andere woont. Als je je make-up in en naast de houder zet, kan het snel gebeuren dat door een ongecontroleerde beweging make-up valt en in de wasbak of op de grond beland. Voor een mascara is naast dat die misschien gaat klodderen minder erg dan een dure blush, die je erna niet meer kan gebruiken. Let dus goed op dat alles goed opgeruimd zit en veilig staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *