Wil je een koelwerkbank 4 lades 1 deur kopen? We zetten de keuzes op een rijtje

Een koelwerkbank is een handig instrument voor in iedere horecagelegenheid. Met een koelwerkbank 4 lades 1 deur heb je namelijk voldoende ruimte om producten te koelen en om deze eenvoudig te pakken als je ze nodig hebt. De naam verklapt natuurlijk al een beetje dat het een koeling en werkbank in één is. Je kunt er eten op schoonmaken en klaarmaken terwijl je de benodigde producten eenvoudig uit de lades of het grotere compartiment haalt. Het gemak dient de mens. Wil je weten welke opties je hebt als je een koelwerkbank wilt kopen? Lees dan snel verder.

Vaste Koelwerkbank 4 lades 1 deur of een mobiel exemplaar kopen

Een koelwerkbank 4 lades 1 deur krijgt vaak een vaste bestemming in de keuken en daar is natuurlijk niets mis mee. Maar in een aantal situaties is het belangrijk dat je een keuken anders kunt indelen en dan is het wel zo prettig dat je de koelwerkbank kunt verplaatsen als dat nodig is. Daarom zijn er ook modellen op stevige zwenkwielen waarmee je ‘m eenvoudig kunt verplaatsen. Bijvoorbeeld als een andere indeling van de keuken wenselijk is. De zwenkwielen zijn eventueel vast te zetten, zodat je toch eenvoudig aan de tafel kunt werken. 

Koelwerkbank 4 lades 1 deur met een spoelbak

Wanneer je de werkbank gebruikt voor het voorbereiden van eten of het klaarmaken van gerechten, is het soms handig dat je ook een spoelbak hebt. En een koelwerkbank 4 lades 1 deur met een spoelbak is verkrijgbaar. Zo heb je alles bij de hand om je werk te kunnen doen en je blijft ook makkelijk toegang houden tot de lades en het compartiment waarin je de producten koel bewaard. Uiteraard offer je wel iets van ruimte op als je een spoelbak wilt hebben, maar het biedt enorm veel voordelen. Zeker op het vlak van efficiënt werken.

Een koelwerkbank met een glazen deur

Een koelwerkbank 4 lades 1 deur kun je met doorzichtige glazen deuren bestellen als je dat zou willen. Een glazen deur biedt namelijk een belangrijk voordeel. Je kunt namelijk heel eenvoudig zien welke producten er liggen opgeslagen. Je hoeft dus niet telkens de deur te openen. Met als voordeel dat de temperatuur goed blijft en dat de motor veel minder werk hoeft te verrichten om het compartiment te koelen. Dat levert weer een energiebesparing en dus ook een kostenbesparing op. Vooral wanneer er verschillende teams in de keuken werken is een koelwerkbank met een glazen deur geen overbodige luxueuze. Want die hebben vaak geen kennis van waar alles ligt en dan is het wel zo handig dat ze het makkelijk kunnen zien wat er in de koelwerkbank ligt opgeslagen.

De afmetingen van de koelwerkbank

Koelwerkbanken hebben doorgaans vaste afmetingen en de afmeting die je kiest is afhankelijk van hoeveel werkruimte en koelruimte je nodig hebt. Koelwerkbank 4 lades 1 deur kunnen in de breedte en in de diepte verschillende afmetingen hebben. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een specifieke maat. Dat is geen probleem, want veel specialisten kunnen een horeca koelwerkbank op maat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *