De voordelen van goede linkbuilding!

Wist je dat 30% van Google Rankings wordt bepaald door linkbuilding? Dit maakt het een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachineoptimalisatie. Door doelbewust backlinks te verzamelen naar jouw website zal de waarde hiervan stijgen in de ogen van de zoekmachines en je positie verbeteren. Niet elke link is hetzelfde waard en even makkelijk te verkrijgen, zo is een linkje op een startpagina vrij makkelijk realiseerbaar, terwijl een link op een populaire site natuurlijk een stuk moeilijker is. Om jezelf tijd en moeite te besparen met het creƫren van een goed linkproef kan het inschakelen van een linkbuilding bureau een slimme zet zijn.

Waarom een linkbuilding bureau inschakelen?

Stel je bent op zoek naar een nieuwe computer en gaat online onderzoek doen welke het beste voldoet aan jouw wensen. Grote kans dat jij tijdens dit onderzoek meer waarde hecht aan een blog op een website als Tweakers.net dan op de website van de lokale bakker. Dit werkt voor de zoekmachines net zo. Elke backlink die je verkrijgt laat je waarde stijgen in de ogen van de zoekmachines, maar links op een relevante website met een hoge autoriteit zullen je sneller doen stijgen.

Nu zul je misschien denken dat je alleen maar links op hoogwaardige websites moet hebben, maar ook andere linkbuilding technieken als ABC-linkjes en SEO blogs zijn belangrijk voor een goed en natuurlijk linkprofiel. Natuurlijk doelt hier op het feit dat de backlinks op deze manier op een natuurlijke wijze worden verdeeld en dat willen zoekmachines als Google zien. Doe je dit niet, dan zal je gestraft worden door Google en zal ook de zichtbaarheid van jouw bedrijf afnemen. En dat is het laatste wat je wil!

Schakel je een linkbuilding bureau in dan zal een linkbuilding specialist een uitgebreide analyse maken van jouw linkprofiel en een strategie maken op basis van de belangrijkste zoekwoorden en de type links die je nodig zal hebben om er het beste uit te halen! Goede linkbuilding zal namelijk leiden tot meer relevant verkeer en zal zoekmachines helpen om jouw pagina goed te begrijpen, wat kan leiden tot hogere rankings en meer bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *